Dadamora uus kollektsioon

Tere kevad! Ongi aeg käes koristada kapid ja sorteerida ära lasteriided, mida saab veel kanda või mille võiks järelturul müüki panna või mida naabrinaisele viia. Igaljuhul on praegune globaalselt keeruline olukord andnud meile aega, et olla kodus ja seada end suveks valmis. 

Ka meil on teile valmis tehtud uus kollektsioon. Mõtlesime, et vahelduseks võiks olla üks värviline suvi, enne kui on aeg kooli minna, sest Dadamora on ju kooliealiseks saamas. Nii et võtame selle suve, et nautida värve, loodust ja lapsepõlve ning ärme unusta olla hoolivad nii maailma, teiste, kui ka iseenda suhtes. 

Uute värvidena on meil pakkuda mõnusalt värske sidrunikollane; kergelt türkiisi moodi helesinine, mis sobib ka Elsa armastajatele; kergelt hallikas salvei roheline; hästi ilus sinine, mida on raske kirjeldada… me ütleme selle kohta “Slate blue, ehk nagu kiltkivi sinine; väga armas beebi roosa, mis on kergelt virsiku kumaga ja üks kaunis klassikaline beež. 

Uute tegelastena astuvad mängu joogat tegev laiskloom, kes proovib leida sisemist rahu; armas delfiin, kes unistab puhtast ookeanist; vegan dinosuarus Diplodocus; vahva hüppav pall; kaunis luik ja lõbus ahvike. Uue sloganina on sellel hooajal juures “Be a kind human”. Sest just lahkus on see, mis on maailmast hakanud ära kaduma. Toome ta tagasi: oleme lahked, hoolivad ja armastavad!

Värskete lõigetena on meil kaua nõutud eest lukuga kapuutsiga pusa. See lõige tulebki meie klassikaliselt kapuutsiga pusalt ja oleme sellele lihtsalt luku lisanud… see muidugi polnud tehniliselt kõige lihtsam, aga meie armas tootmisjuht leidis koos õmblejatega lahenduse.  Ise usume, et see on just see üks pusa, mis peaks lapsega selle seiklusrohke suve jooksul koguaeg kaasas olema. Tüdrukutele on meil kaks uut kleiti! Alustame särkkleidist, see näib pildil kummaline, aga kui see korra selga panna, siis seda enam ära ei saa 😀 nii ilus, mõnus ja mugav. Ja kui laps kasvab, siis keegi ei teagi, millal see “tuunika-T-särk” väikseks on jäänud.  Ja eeldusel, et tuleb soe suvi, on meil selleks aastaks ka maikakleit, millel on muidugi ka taskud! Väga lihtne ja armas, isegi oleme üllatunud, kuidas alles nüüd meil see toode valmis sai. Lisaks värskendasime ka seeliku lõiget ja lisasime sellele taskud, et saaks kõik tähtsad asjad ikka kaasa võtta ja taskusse peitu panna. Beebi-tüdrukutele tõime tagasi beebikleidi/tuunika. Seda on väga mõnus panna maikabodi peale ka külmemal ajal.

Ja selleks, et saaksite oma seisukohta ja hoolivust ka uhkusega välja näidata, lisasime uutele ilma prindita toodetele välise “Dadamora organic” sildi.  

Meie kangad on toodetud Pärnumaal ja omavad GOTS sertifikaati, seega tegu on kõrgeima kvaliteedi mahepuuvillaga, millele me laseme veel teha lisahooldusi, et kasutades topid ei tuleks. Nii saate toodet pesta hästi palju kordi ja siis veel järelturul edasi müüa, sõbrannale anda või annetada abivajajatele. Õmblusteenust pakuvad meile peamiselt 4 väiksemat õmblusfirmat, üks neist Jõgevamaal ja kolm Harjumaal.  Seega on kogu meie tootmine kodumaine ja see on meile äärmiselt oluline, et hoida elus eestimaist tootmist. Jah see on kulukas, aga meile on meie maa kallis ja tähtis on hoida ja toetada omasid. 

Be a kind human!

Soodukood “love” annab meie veebipoes märtsikuus -20%

Tutvu uue kollektsiooniga siin

Rohkem pilte näeb siit

Fotod: Katrina Tang

Video: Getter Kuusmaa

Armastust!

Mariliis&Tõnis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *